May 26, 2024

Vind de perfecte Showit template en laat je website knallen!

Deze blogpost helpt je op weg naar een waanzinnige website, speciaal gemaakt voor ondernemers zoals jij! Webdesign kan best intimiderend zijn, zeker als je blanco moet beginnen. Templates zijn reddende engelen: ze geven je een kickstart en besparen je een hoop tijd!

Maar met zoveel keuze (serieus, er zijn er duizenden!), hoe vind je nou de perfecte Showit template voor jouw bedrijf? Relax, want we’ve got your back

Start met jezelf af te vragen: template of blanco canvas?

Een blanco canvas geeft je alle vrijheid om creatief los te gaan. Perfect als je een uniek design in gedachten hebt en weet waar je mee bezig bent. Maar eerlijk is eerlijk: staren naar een leeg scherm kan ook best overweldigend zijn.

Templates bieden structuur en inspiratie. Ze zitten boordevol slimme design elementen die je waarschijnlijk zelf niet had bedacht. Of je nou een beginner bent of een doorgewinterde pro, templates geven je een vliegende start!

Tóch is het kiezen van de juiste template best een uitdaging. Met letterlijk duizenden gratis en premium Showit templates, hoe weet je nou welke perfect is voor jouw bedrijf?

Geen paniek!

Deze blog helpt je de weg te vinden in de wereld van Showit templates. We geven je handige tips om degene te vinden die jouw bedrijf laat stralen!

Templates vs. Blanco canvas: wat past bij jou?

Allereerst, wil je überhaupt een template gebruiken? Een blanco canvas is gaaf, maar kan ook voor flinke stress zorgen. Templates besparen je tijd en gedoe, perfect als je:

  • Net begint met website bouwen
  • Niet zeker weet waar te beginnen
  • Niet alle Showit features kent

Twijfel je? Maak een lijstje van je skills en beschikbare tijd. Ben je een tech-savvy creatieveling met een heldere visie? Dan is een blanco canvas misschien jouw ding. Maar wil je snel resultaat en vind je het fijn om wat houvast te hebben? Kies dan voor een template!

Gratis of betaald? De eeuwige vraag

Showit biedt een flinke collectie gratis templates. Prima om mee te beginnen, zeker als je budget nog wat beperkt is. Ze zijn clean, makkelijk te gebruiken en geschikt voor verschillende branches.

Let wel op: gratis templates worden door veel mensen gebruikt, waardoor je website minder kan opvallen.

Betaalde templates, ontworpen door professionele designers, zijn vaak unieker en gerichter op specifieke branches. Ze ogen professioneel en strategisch, waardoor je website eruitziet alsof-ie custom-made is (zonder het bijbehorende prijskaartje!). Vaak krijg je er ook nog eens support en extra materiaal bij, ideaal voor beginners.

Klaar om te kiezen? Let op het volgende:

  • Functionaliteit Maak een lijstje met features die jouw website nodig heeft. Heeft de template die features al ingebouwd, of kun je ze makkelijk toevoegen?
  • Branche Is de template geschikt voor jouw branche?
  • Content Past de template bij de content die je wil tonen?
  • Aanpassingswerk Hoeveel moet je aanpassen om de template naar jouw smaak te krijgen?
  • Visuele voorkeur Uiteindelijk wil je natuurlijk ook een template die jij helemaal te gek vindt!

Onthoud: alles in een Showit template is aan te passen. Kleuren, logo’s, lettertypes, teksten, noem maar op! Kies dus een template die past bij de website die je voor ogen hebt, en laat je niet teveel leiden door de standaard plaatjes.

Met deze tips vind jij vast de Showit template waarmee jij kan knallen!

Benieuwd naar onze collectie met Showit templates? Klik dan op deze link.

Wil je een goede start maken met je website? Download dan gratis onze website checklist!

Enkele handige links om je op weg te helpen:

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Aarzel dan niet om contact op te nemen. We helpen je graag met het creëren van de perfecte website voor jouw onderneming.

Veel succes!

© 2024 YE ann webdesigns.nl | PRIVACY POLICY | TERMS OF USE 

kvk: 89294432 BTW ID NL004714339B83 gevestigd in Vlissingen

Navigatie