Je bent klaar om een professionele website op te zetten, maar je houdt niet van het idee om het zelf te moeten doen. Geen probleem! Binnen één snelle week creëren we een website die perfect aansluit bij jou en jouw bedrijf. Compleet met alles erop en eraan. Het enige verschil met de Custom website is dat we niet bij 0 beginnen, maar gebruik maken van een website Template die wij zelf vooraf hebben ontworpen. 

een customized showit website zonder een custom prijs

website in een week

let's ged started!

Hoe het werkt

01. 

02. 

Ik selecteer een template uit de template shop die perfect aansluit bij jouw website behoeften. Zie je er niet eentje bij ons maar wil je je eigen template laten aanpassen? geen probleem! Laten we bespreken wat je graag wilt.

Selecteer een template 

Als we eenmaal een gedeelde visie voor je merk hebben, hoeven we alleen nog maar wat puntjes op de i te zetten om alles in gang te zetten. Na het boeken ontvang je een vragenlijst die dient als een basis voor het hele proces. Zodra het contract is getekend en een aanbetaling van 50% is gedaan, is het tijd om te vieren, want je bent officieel op weg naar een nieuwe website!

De opdracht vastleggen

03. 

Net zoals een huisbouwer een blauwdruk nodig heeft, krijgen wij alles wat wij nodig hebben om je website te ontwerpen. Dat omvat het invullen van een vragenlijst met bijbehorende moodboard, het delen van je websitetekst en het verzamelen van je foto's. Daarna kan jij relaxen terwijl wij aan het werk gaan.

Let's make your website

04. 

Alle puntjes staan op de i dus dat betekend dat we live gaan! Nu is het tijd om die fles open te maken en de confetti te stooien, je nieuwe website is live!


We gaan live!

tijd om het te vieren

laat het design proces beginnen

let's make it official!

Kies jouw favoriete template

 - Anne van der Weele, Salon 92.

Ik was opzoek naar verbetering in mijn website. Ik wam al snel uit bij YE ANN Web designs. We hadden gelijk een goede klik. Ze hebben mijn website een boost gegeven. Wat geweldig ziet het er nu uit! duidelijk, overzichtelijk en modern. Ik open nu met trots mijn eigen website!

Wil je snel online gaan met een krachtige website?

Let's do this

Met deze service kun je rekenen op ons onverdeelde aandacht,  als professionele webdesigners , die zich volledig richten op JOUW bedrijf gedurende de hele week. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om actief deel te nemen aan het ontwerpproces en kun je rekenen op een veel snellere oplevering dan bij het gebruikelijke webdesignproces van 6 weken.

neem contact op

van de mensen bij een slechte website je website eerder verlaten en nooit meer terug komen

38%

van de mensen door slecht web design je business niet vertrouwen

94%

Wist je dat?

Wat kan je verwachten van ons "Website in een Week" pakket?

  • 6 op maat gemaakte pagina's:
Elke pagina telt! Of het nu de homepagina, diensten- pagina of contactpagina is, we zorgen ervoor dat elke pagina perfect past bij jouw merkidentiteit!

  • Responsief design:
 Jouw website krijgt een responsief design, wat betekent dat het op zowel desktops als mobiele apparaten een vlekkeloze gebruikerservaring biedt. Iedereen verdient een topervaring!

  • Basis SEO-optimalisatie:
Gezien en gevonden worden is de sleutel tot succes! Daarom integreren we basis SEO-optimalisatie in jouw website. Zo zorg je ervoor dat zoekmachines je beter vinden en potentiële klanten jou ontdekken!

Dus waar wacht je nog op? Laat ons je helpen om een website te bouwen die niet alleen mooi is, maar ook resultaten oplevert. En dat binnen één week!

WEBSITE IN EEN WEEK

VANAF €995,- EXCL. BTW
 

ik wil dit pakket!

© 2024 YE ann webdesigns.nl | PRIVACY POLICY | TERMS OF USE 

kvk: 89294432 BTW ID NL004714339B83 gevestigd in Vlissingen

Navigatie