Laat jouw creatieve visie werkelijkheid worden met Ye Ann Web Designs.


over ye ann webdesigns

Een voormalig bruidsfotograaf die haar passie in  webdesign heeft gevonden. 3 jaar geleden was ik een bruidsfotograaf die dol was op creatief bezig zijn, maar toch ontbrak er iets.

Pas toen ik Showit ontdekte, het drag-and-drop websiteplatform, besefte ik dat ik het bouwen van mijn website leuker vond dan al het andere. Ik creëer moderne, stijlvolle websites voor andere creatieve ondernemers en ontdekte dat dit mijn roeping is.

Ik hou ervan om creatieve mensen te helpen om hun passie met de wereld te delen. Ook geloof ik dat een sterke website essentieel is voor het succes van elk bedrijf.

Hi, ik ben Angelique!

Ik wilde altijd al van mijn creatieve kant mijn werk maken, maar ik wist niet goed hoe of wat. Ik was altijd al graag onder de mensen en stond graag klaar voor anderen.

Toen kwam webdesign op mijn pad. Ik was meteen enthousiast. Ik vond het een geweldige manier om mijn creativiteit te uiten en tegelijkertijd mensen te helpen om hun boodschap over te brengen naar de buitenwereld. De perfecte manier om mijn creativiteit te combineren met communicatie, sociale contacten en behulpzaamheid.

Ik vind het leuk om mensen hun creatieve kant te laten opbloeien net als dat ik mijzelf continu wil blijven inspireren en prikkelen. En ook net als Angelique ben ik er van overtuigd dat een sterke website essentieel is voor een succesvol bedrijf.

Hi, ik ben Yesmin!

Wij wonen op dit moment in Bali en hopen hier ook ooit een basis te kunnen creëren. Als digital nomads hebben we ervoor gekozen om te wonen in deze adembenemende omgeving, waar wij ons werk kunnen combineren met onze liefde voor reizen. Het is een inspirerende omgeving waarin je omringt wordt door  de natuur, mooie koffieplekjes, sport en een healthy lifestyle die onze creativiteit voedt.  

Hebben een grote liefde voor mooie koffie en lunch plekjes. Naast onze passie voor webdesign en reizen, koesten wij ook een liefde voor mooie koffie en lunch plekjes. Er is iets magisch aan het vinden van dat ene mooie, knusse en inspirerende café of restaurant. Of wij nu in onze thuisbasis Bali zijn of onderweg naar nieuwe bestemmingen, wij houden onze ogen altijd open. Het zijn plekken waar wij kunnen ontspannen, onze creativiteit kunnen laten stromen en nieuwe ideeën kunnen opdoen.

Leuke weetjes over Yesmin & Angelique

Wij zijn gek op reizen. Reizen is onze passie en wij halen inspiratie uit diverse culturen en bestemmingen over de hele wereld. Deze liefde voor avontuur en ontdekking vertaalt zich in onze unieke ontwerpen en creatieve oplossingen voor jouw webdesign behoeften. Met ons oog voor detail brengen wij jouw online aanwezigheid tot leven met een vleugje avontuur en grenzeloze creativiteit.

01.

02.

03.

 - Anne van der Weele, Salon 92.

Ik was opzoek naar verbetering in mijn website. Ik wam al snel uit bij YE ANN Web designs. We hadden gelijk een goede klik. Ze hebben mijn website een boost gegeven. Wat geweldig ziet het er nu uit! duidelijk, overzichtelijk en modern. Ik open nu met trots mijn eigen website!

Met onze Showit Templates heb je de vrijheid om je eigen unieke website te creëren, zonder dat je daarvoor een webdesigner nodig hebt.

Bekijk alle templates

ga naar custom web

Binnen één snelle week creëren we een website die perfect aansluit bij jou en jouw bedrijf. Compleet met alles erop en eraan

Je wilt een nieuwe website maar waar haal je in hemelsnaam de tijd vandaan om daar mee aan de slag te gaan?

No worries, daar helpen wij je mee!

ga naar web in een week

Let's work together!

© 2023 YE ann webdesigns.nl | PRIVACY POLICY | TERMS OF USE 

kvk: 89294432 BTW ID NL004714339B83 gevestigd in Vlissingen

Navigatie