plan een gesprek in

Custom designed voor jouw one-of-a-kind creative business

custom  showit web design

Laten we een plek op het internet creëren die helemaal voor jou is ontworpen. Een strategische, verbluffende en op maat gemaakte website die je merk weerspiegelt, je helpt je zakelijke doelen te bereiken en je er zo verliefd op maakt dat je niet kunt wachten om het te delen met iedereen. En het mooiste van alles is dat je hem later ook nog is zelf makkelijk kan aanpassen.

van de mensen bij een slechte website je website eerder verlaten en nooit meer terug komen

38%

van de mensen door slecht web design je business niet vertrouwen

94%

Wist je dat?

Hoe het werkt

01. 

02. 

Je hebt de eerste stap gezet naar een nieuwe website - je hebt contact met ons opgenomen. Nu willen we jou en je merk graag beter leren kennen! Daarom beginnen we met een kennismakingsgesprek en vragen wij naar jouw visie voor de toekomst van je merk. Ook duiken we diep in de kern van je merk en ontdekken we de unieke eigenschappen die het onderscheiden.


Discovery call

zijn wij de perfecte match?

Als we eenmaal een gedeelde visie voor je merk hebben, hoeven we alleen nog maar wat puntjes op de i te zetten om alles in gang te zetten. Na het boeken ontvang je een vragenlijst die dient als een basis voor het hele proces. Zodra het contract is getekend en een aanbetaling van 50% is gedaan, is het tijd om te vieren, want je bent officieel op weg naar een nieuwe website!

De opdracht vastleggen

Het begin van jouw nieuwe website

03. 

Net zoals een huisbouwer een blauwdruk nodig heeft, krijgen wij alles wat wij nodig hebben om je website te ontwerpen. Dat omvat het invullen van een vragenlijst met bijbehorende moodboard, het delen van je websitetekst en het verzamelen van je foto's. Daarna kan jij relaxen terwijl wij aan het werk gaan.

Let's make your website

laat het desing proces beginnen

04. 

Alle puntjes staan op de i dus dat betekend dat we live gaan! Nu is het tijd om die fles open te maken en de confetti te stooien, je nieuwe website is live!


We gaan live!

tijd om het te vieren

 - Anne van der Weele, Salon 92.

Ik was opzoek naar verbetering in mijn website. Ik wam al snel uit bij YE ANN Web designs. We hadden gelijk een goede klik. Ze hebben mijn website een boost gegeven. Wat geweldig ziet het er nu uit! duidelijk, overzichtelijk en modern. Ik open nu met trots mijn eigen website!

Ik wil een nieuwe website

De kans is groot dat je al een website hebt, MAAR...

ALS JE OP ZOEK BENT NAAR WEBSITEDESIGN, DAN MOET DAAR EEN REDEN VOOR ZIJN.

In plaats van een site te hebben die mooi en gebruiksvriendelijk is, zit je vast aan een website waar je je voor schaamt als iemand erom vraagt. (Daarom zeg je als iemand om je website vraagt dat ze niet moeten letten op het uiterlijk en maak je een mentale notitie om je ontwerp te repareren wanneer je eindelijk wat vrije tijd hebt... ook al is het het laatste wat je wilt doen.)

Je krijgt niet de aanvragen die je zou willen en je hoopt maar dat social media goed genoeg zal zijn. Je website moet niet alleen iets zijn dat je graag met anderen deelt, maar het moet ook je favoriete marketingtool zijn die 24/7 voor je verkoopt. Je verdient een website die net zo uniek is als jij!
DE WAARHEID IS...

Als je website niet verschijnt wanneer mensen naar je diensten zoeken, of als je ontwerp verouderd is, loop je potentiële klanten mis. Maar met een op maat gemaakte website wordt je site door meer mensen gezien en is deze ontworpen om die kijkers in kopers om te zetten. En het is waarschijnlijk dat je binnen de eerste paar maanden na de lancering rendement op je investering zult zien 

Geen mooie website hebben kost je meer geld dan erin investeren.

plan een gesprek in

Met:
  • 6 op maat gemaakte pagina's 
  • een mobiel vriendelijk (responsief) design
  • basis SEO-optimalisatie, zorgt ervoor dat jouw website niet alleen goed er uit ziet, maar ook uitblinkt in de zoekmachines. 


Wij begrijpen dat het creëren van een unieke website die helemaal bij jouw bedrijf past een uitdaging kan zijn.  Geen zorgen, wij nemen al het zwoegen uit handen en begeleiden je door het hele proces. 

Laten we samen, aan de slag gaan en jouw droom website realiseren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van ons custom webdesign pakket.

Custom web design

VANAF €1899,- EXCL. BTW
exclusief het showit abonnement*
 

plan een gesprek in

© 2024 YE ann webdesigns.nl | PRIVACY POLICY | TERMS OF USE 

kvk: 89294432 BTW ID NL004714339B83 gevestigd in Vlissingen

Navigatie