July 30, 2023

Laat je website knallen met Showit: Het ultieme platform voor creatieve ondernemers!

Klaar om je online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen en een website te creëren die écht indruk maakt? Laat je dan inspireren door de kracht van Showit templates! Met dit gebruiksvriendelijke platform heb je geen codeerkennis of design ervaring nodig om een professionele en unieke website te bouwen die perfect aansluit bij jouw bedrijf, jouw stijl en doelgroep

Veel mensen denken dat het ontwerpen en bouwen van een website een ingewikkeld en tijdrovend proces is dat vereist dat je technische vaardigheden of dure webdesigners inhuurt. Gelukkig is dat niet langer het geval! Met de komst van gebruiksvriendelijke websiteplatforms zoals Showit kan iedereen, ongeacht zijn of haar technische achtergrond, een prachtige en functionele website creëren die perfect aansluit bij hun visie.

Waarom Showit?

 • Gebruiksvriendelijk: De drag en drop functie maakt het ontwerpen een fluitje van een cent.
 • Professionele designs: Kies uit een uitgebreide collectie stijlvolle en responsive website templates.
 • Volledig aanpasbaar: Maak je website uniek met je eigen logo, kleuren, lettertypen, afbeeldingen en content.
 • SEO-geoptimaliseerd: Showit templates zijn gebouwd met zoekmachines in het achterhoofd, waardoor je website beter vindbaar is.
 • Mobielvriendelijk: Je website ziet er perfect uit op alle apparaten, van desktops tot smartphones en tablets.
 • Tijdbesparend: Door te beginnen met een template, bespaar je kostbare tijd en kun je je focussen op het creëren van unieke content.

De perfecte Showit template kiezen voor jouw creatieve onderneming

Met een breed scala aan templates in diverse stijlen, vind je gegarandeerd de perfecte basis voor jouw website. Of je nu een portfolio wilt creëren om je werk te presenteren, een blog wilt starten om je passies te delen, of een online winkel wilt openen om je producten te verkopen, er is altijd een perfecte template voor jou.

Enkele tips voor het kiezen van de juiste template:

 • Bepaal je stijl: Denk na over de gewenste uitstraling van je website. Is deze modern, minimalistisch, creatief, of zakelijk? Er zijn templates in diverse stijlen om je wensen te matchen.
 • Overweeg je doelgroep: Wie wil je met je website bereiken? Kies een template met een design dat aansluit bij de interesses en verwachtingen van je doelgroep.
 • Denk aan functionaliteit: Heeft je website speciale functies nodig, zoals een contactformulier, galerij of e-commerce functionaliteit? Kies een template die deze functionaliteit ondersteunt.
 • Kies een responsive template: Zorg ervoor dat je website er perfect uitziet op alle apparaten, van desktops tot smartphones en tablets.
 • Bekijk demo’s: Maak gebruik van de demo-functie om te bekijken hoe de templates er in realiteit uitzien en te navigeren door de verschillende pagina’s.

Een website creëren met Showit

Eenmaal je de perfecte template hebt gekozen, is het tijd om je website tot leven te brengen.

Volg deze stappen om je website te creëren:

 1. Pas je template aan: Maak de template eigen met je logo, kleuren, lettertypen en afbeeldingen. Showit biedt talloze tools en opties om je website te personaliseren en te laten aansluiten bij jouw merkidentiteit.
 2. Voeg content toe: Vul je website met pakkende teksten, afbeeldingen, video’s en andere content die relevant is voor je doelgroep. Zorg ervoor dat je content waardevol, informatief en engaging is.
 3. Creëer blogartikelen: Maak gebruik van Showit’s blogfunctionaliteit om waardevolle content te delen met je publiek en je website vindbaar te maken in zoekmachines.
 4. Voeg functionaliteit toe: Showit biedt diverse functies die je website nog completer en gebruiksvriendelijker maken. Voeg bijvoorbeeld een contactformulier toe, maak een galerij van je werk, of integreer een e-commerce systeem om je producten te verkopen.
 5. Optimaliseer voor SEO: Zorg ervoor dat je website vindbaar is in zoekmachines met Showit’s SEO-tools. Voeg paginatitels, meta descriptions en relevante keywords toe aan je content.
 6. Maak je website responsive: Test je website op verschillende apparaten om er zeker van te zijn dat deze er perfect uitziet en goed functioneert op desktops, laptops, tablets en smartphones.
 7. Publiceer je website: Maak je website live en deel deze met de wereld! Laat je vrienden, familie en klanten weten over je nieuwe website en promoot deze op social media en andere online kanalen.

Showit vs. andere websiteplatforms

Als ondernemer heb je waarschijnlijk al gehoord van andere populaire websiteplatforms zoals WordPress, Wix en Squarespace. Dus waarom zou je kiezen voor Showit in plaats van deze platforms? Het antwoord ligt in de unieke combinatie van flexibiliteit, gebruiksvriendelijkheid en designmogelijkheden die Showit biedt.

In vergelijking met WordPress is Showit veel gebruiksvriendelijker en intuïtiever. Met WordPress moet je meestal werken met thema’s en plug-ins, wat technische kennis en ervaring vereist. Showit daarentegen maakt gebruik van een visuele bouwer waarmee je eenvoudig elementen kunt toevoegen en aanpassen zonder enige codering. Dit maakt het veel gemakkelijker en sneller om een website te bouwen en bij te werken.

Wix en Squarespace zijn ook populaire websiteplatforms, maar ze hebben hun beperkingen als het gaat om maatwerk en ontwerpflexibiliteit. Met Showit heb je de vrijheid om je website volledig aan te passen aan jouw wensen en visie. Je bent niet beperkt tot de sjablonen en ontwerpstijlen die door andere platforms worden aangeboden. Dit stelt je in staat om een unieke en opvallende website te creëren die je onderscheidt van je concurrentie.

Waarom kiezen voor Showit templates?

Showit templates bieden talloze voordelen ten opzichte van traditionele websitebouwmethoden:

 • Gebruiksvriendelijk: Zelfs zonder technische kennis kun je met Showit’s drag-and-drop interface eenvoudig elementen toevoegen, verplaatsen en aanpassen.
 • Professionele designs: Kies uit een uitgebreide collectie stijlvolle en responsive templates die je eenvoudig kunt aanpassen aan jouw merkidentiteit.
 • Volledig aanpasbaar: Maak je website uniek met je eigen logo, kleuren, lettertypen, afbeeldingen en content.
 • SEO-geoptimaliseerd: Showit templates zijn gebouwd met zoekmachines in het achterhoofd, waardoor je website beter vindbaar is in Google en andere zoekmachines.
 • Mobielvriendelijk: Je website ziet er perfect uit op alle apparaten, van desktops tot smartphones en tablets.
 • Tijdbesparend: Door te beginnen met een template, bespaar je kostbare tijd en kun je je focussen op het creëren van unieke content en het personaliseren van je website.

Een maand lang gratis Showit!

Nu je bekend bent met de vele voordelen en functies van Showit, ben je waarschijnlijk klaar om aan de slag te gaan met het bouwen van je eigen website. Gelukkig is het proces om te beginnen met Showit eenvoudig en straightforward. Het eerste wat je moet doen is je aanmelden voor een Showit-account.

Goed nieuws! Als webdesigners die gebruik maken van het Showit platform, kunnen wij je een maand lang gratis toegang bieden tot het Showit-platform (voor nieuwe gebruikers). Wil je profiteren van deze speciale aanbieding? Gebruik eenvoudigweg deze link of voer bij het afrekenen de kortingscode yeannwebdesigns in.

Klaar om aan de slag te gaan?

Met Showit heb je alle tools in handen om een professionele en unieke website te creëren.

Enkele handige links om je op weg te helpen:

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Aarzel dan niet om contact op te nemen. We helpen je graag met het creëren van de perfecte website voor jouw onderneming.

Veel succes!

P.S. Vergeet niet om je te abonneren op onze nieuwsbrief voor de laatste Showit tips, trucs en inspiratie!

© 2024 YE ann webdesigns.nl | PRIVACY POLICY | TERMS OF USE 

kvk: 89294432 BTW ID NL004714339B83 gevestigd in Vlissingen

Navigatie