May 18, 2024

10 Redenen waarom wij (en onze klanten!) dol zijn op Showit!

Wil je meer weten over Showit? Denk je erover na om je website over te zetten naar het Showit-platform, of vergelijk je Showit met Squarespace of WordPress? Vraag je je af of Showit werkt met videocontent, hosting aanbiedt, of iets dergelijks?

Hier zijn onze tien belangrijkste redenen waarom je zou moeten overstappen op Showit!

Showit: De Websitebouwer die je Verhaal Vertelt

Showit is speciaal ontwikkeld om ondernemers te helpen hun verhaal online te vertellen en te laten zien. Met Showit kun je niet alleen vertellen wat je kunt, maar ook een prachtige online plek creëren die dat laat zien.

Onze inbox zit vol met vragen over Showit – de functies, de mogelijkheden en wat het kan betekenen voor hun website. Wij ontwerpen voornamelijk met Showit en dat doen we niet zonder reden. Daarom delen we hier de tien redenen waarom wij Showit geweldig vinden.

1. Met Showit kan je al je creativiteit kwijt.

Showit geeft je volledige creatieve vrijheid. Met een visueel ontwerpdashboard kun je elk element aanpassen, verplaatsen, dupliceren of verwijderen zoals jij dat wilt. Er zijn geen beperkingen, in tegenstelling tot andere websitebouwers zoals Squarespace. Als je het kunt dromen, kun je het creëren.

Hoewel Showit blanco ontwerpen biedt, raden we aan te beginnen met een YE ANN Template als basis. Hiermee kun je sneller en effectiever je droomsite realiseren. Bekijk onze Template shop om te zien hoe creatief je kunt zijn in je website, allemaal dankzij Showit’s gebruiksvriendelijke dashboard.

2. Het is als Canva, maar dan voor je Website en zelfs beter!

Alles wat je leuk vindt aan Canva vind je terug in Showit, maar dan nog beter. Stel je merkkleuren in, upload aangepaste lettertypen en voeg je logo toe. Showit’s drag-and-drop-functionaliteit maakt het super eenvoudig om elementen aan te passen zonder ook maar één regel code te kennen. Pas je hele site aan en publiceer de wijzigingen direct.

Met onze templates zie je precies wat je ook op de demo-site ziet als je het ontwerp in het Showit-dashboard importeert. Vervang de afbeeldingen, werk de tekst bij en je bent klaar om te lanceren.

3. Volledig Aanpasbaar Mobiel Ontwerp

Veel platforms claimen een “responsive” design, maar je hebt geen controle over hoe je site op mobiel verschijnt. Met Showit heb je volledige controle over je mobiele ervaring. Veranderingen die je aanbrengt op de desktop worden direct op mobiel weergegeven. Je kunt vervolgens de mobiele versie verder aanpassen om ervoor te zorgen dat alles er perfect uitziet.

Onze templates bevatten al de nodige mobiele aanpassingen zoals grotere tekst en duim vriendelijke knoppen. Mobiel verkeer neemt toe, dus je mobiele ontwerp moet net zo goed converteren als je desktopsite.

4. Ingebouwde SEO-tools

Showit biedt ingebouwde SEO-tools en WordPress-integratie om je website gemakkelijk vindbaar te maken. Met Showit kun je je pagina’s van zoekwoorden voorzien, teksttags instellen en afbeeldingen benoemen, zodat Google je site goed kan lezen.

5. WordPress Integratie

Showit biedt niet alleen websitehosting, maar integreert ook met WordPress voor je blog. Dit betekent dat je je blog kunt starten op het krachtigste blogplatform of je bestaande blog kunt migreren naar Showit. Je kunt zelfs je blogontwerp in Showit aanpassen buiten het WordPress-dashboard.

6. Showit Werkt Goed Samen met Andere Tools

Of je nu opt-ins, CRM’s of lidmaatschapslogins hebt, Showit kan alles integreren. Met de HTML Code Box kun je eenvoudig code van derden op je site plaatsen. Je hoeft geen code te kennen, alleen kopiëren en plakken.

Onze templates bevatten strategisch geplaatste call-to-actions, zodat je eenvoudig je integraties kunt toevoegen.

7. Geweldige Video-inhoud Integratie

Ja, je kunt video’s toevoegen aan je Showit-site! Video’s verhogen de conversieratio’s en Showit maakt het eenvoudig om video’s en gif’s toe te voegen. Dit is een geweldige manier om persoonlijkheid en betrouwbaarheid toe te voegen aan je website.

8. Uitstekende Klantenondersteuning

Showit biedt een team van vriendelijke tech-specialisten die echt willen helpen met je problemen. Veel gebruikters zijn altijd lovend over de ondersteuning die ze krijgen tijdens het ontwerpproces.

9. Eenvoudig Bij te Werken, Jij Hebt de Controle

Het is belangrijk dat je je website eenvoudig kunt bijwerken en beheren. Showit is gebruiksvriendelijk en geeft je de mogelijkheid om snel aanpassingen te doen, zodat je site nooit verouderd aanvoelt.

Onze ontwerpen zijn klaar voor gebruik, maar kunnen ook meegroeien met je bedrijf.

10. Leuk om te Gebruiken

Het ontwerpen en bijwerken van je website hoeft niet vervelend te zijn. Met Showit kun je je website in een paar uur opzetten. Het voelt als magie als je site live gaat. Wij zijn benieuwd naar de magie die jij creëert.

Als je tot hier hebt gelezen, ben je waarschijnlijk aan het overwegen om over te stappen naar Showit. We begrijpen je aarzeling, maar de voordelen wegen zeker op tegen de nadelen.

Meer Hulp Nodig?

Als je vragen hebt over Showit of integraties, stuur ons een e-mail. We helpen je graag verder!

Enkele handige links om je op weg te helpen:

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Aarzel dan niet om contact op te nemen. We helpen je graag met het creëren van de perfecte website voor jouw onderneming.

Veel succes!

© 2024 YE ann webdesigns.nl | PRIVACY POLICY | TERMS OF USE 

kvk: 89294432 BTW ID NL004714339B83 gevestigd in Vlissingen

Navigatie